o2.pl - Portal internetowy
Kuchnia » Forum » forum Ogólna dyskusja

Spis tematów | Nowy temat | Szukaj | Preferencje
» Odpowiedz na ten temat

Temat: Wyrób wędlin sposobem domowym - przepisy, receptury
Strony tematu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 « poprzednie wypowiedzi | następne wypowiedzi » 
[25.02] 12:19 grzes855
Agnieshka
Przepraszam za mój nocny post masz racje to forum ogólne i dlatego tworzy się strona i forum specjalistyczne i tam się pora przenieść z poważnymi tematami(przynajmniej nie bedą sie pkazywać jacys xxx i inni wegetariusze). to niech pozostanie towarzyskie dla dymiarzy
Miikuszek ale dołożyłes potrafisz człowieka podbudować z pomocą prof. Ślusarskiego
Masz rację tylko w łeb albo w szyję


[25.02] 12:20 Agnieshka

No i kto by przypuszczał że film pt. "Sexmisja" po częsci sie zisci? A do tego będziemy miec odkręcane jajka i rogaliki...hehehe może tego nie dożyję...


[25.02] 12:21 Agnieshka


Grześ generalnie ja wolę w szysję....hehehe


[25.02] 12:27 grzes855
Agnieshka
Jesli chodzi o net to nie sprawa opłaty lub jej wsokości jak sugeruje szunaJ tylko administratora i jego trzeba nękać na wszelkie sposoby ja płace 50 pln i jeszcze fakture do odpisu przysłaja i chodzi jak burza. jak ludzie administratora molestują po nocach że net padł to dba o swoich klientów aby mógł spkojnie spać

[25.02] 12:30 grzes855
agnieshka
Ja też choc czasem leb pęka po tym

[25.02] 12:30 mikuszek
no macie racje... tylko w szyje i to solidnie. Moze tym specyfikiem pomidorowym? Nie chcialam nikomu dokladac, ale sie zdolowalam czytajac ten tekst, Nie dosc, ze dzisiaj wszystko sztuczne - wedliny plastikowe, chleb z polepszaczami (na marginesie, czytalam ze te polepszacze to z substancji znajdujacych sie we wlosach i paznokciach....bleeee),
Moze wtedy zaczniemy widziec swiat na rozowo.... Kurcze, naprawde sie zdolowalam, choc nie mialam zamiaru.
Ide sobie chlapnac. .A co mi tam.

[25.02] 12:33 grzes855
Mikuszek
Przed 13 no co ty

[25.02] 12:33 Agnieshka


A tak w ogóle to zauważyłam że przez to ze mu tak się trochę wygłupiamy to wreszcie się zrobił większy ruch na stronce Maxella. ( nareszcie) Tak to nikt tam nie zaglądał wszyscy tu siedzieli dalej i Mistrz pewnie o mało nie zwątpił w słuszność swojej misji. A jak trafi tu jakiś wędzarz to się mu tu pomoże i skieruje gdzie trzeba.

Mikuszku dziś piątek można by coś chlapnąc ...tylko że post i trzeba będzie do spowiedzi iść hehehe


[25.02] 12:37 Maxell
Witam
Miałem chwilke i sobie poczytałem co tutaj wypisujecie.
ktoś, nie pamietam, oznajmił, że o miesie i wędzeniu powiedziano ok. 90% tego co jest w temacie do powiedzenia.
Musze sprostować - nie powiedziano tu jeszcze nawet 5%. Niestety.
Nadrobimy na stronie
Prosiłem, abyście zamieszczali przepisy. Sa nowe działy: pieczenie, grillowanie itp.
Pozdrawiam


nasza stronka http://www.wedlinydomowe.pl/ serdecznie zapraszamy
[25.02] 12:39 grzes855
jesli chodzi o poważnejsze sprawy to dzis otrzymałem przesyłkę zamówioną na http://www.sitka.com.pl polecam jesli ktos chce uzupełnić czy kupić nowy sprzęt. szybko, profesjonalnie, b.dobrej jakosci no i taniej nż u poprzedniego sprzedawcy


[25.02] 12:40 Agnieshka

A ja poinformuję ze w hipermarketach Auchan są dostępne jelita z czerwoną nitką po 2,99 za 10 m.


[25.02] 12:56 mikuszek
Odpowiadam:
Za pare minut bedzie po 13-stej, wiec juz mozna...
Piatek - post - no dobra .... w trupa sie nie zaleje. Tylko chlapne na lepszy humorek.
Bo wlasnie sobie wyobrazilam nanoszynke z mikrochipem. I to sie podlacza do maszyny i w zaleznosci od checi wybiera pocje:
wedzona, gotowana, pieczona...
Do czego ten swiat zmierza. Uj....


[25.02] 12:59 Agnieshka


No dobra nie wygłupiamy sie już ...


[25.02] 13:01 Agnieshka


No kiedy nie mogę hihhihi chyba trzeba bedzie mnie do kaloryfera przywiązać żebym nie mogła podchodzić do kompa ....


no dobra ciii bedę już grzeczna


[25.02] 13:32 Agnieshka


Założyłam nowy temat dla jajcarzy z tej stronki tutaj
http://f.kuchnia.o2.pl/forum.php?id_f=1

żeby już niekogo nie denerwować więc kto chce to zapraszam pozdrawiam


[25.02] 13:50 555
ja w ogole proponuje przeniesc sie z tematami 'w temacie' na tamta strone
kto czyta to forum, bedzie wiedzial, gdzie nas szukac..
a tam pusto, zimno i wiatru hula..

pozdrawiam



[25.02] 13:58 Maxell
Nawiązując do wypowiedzi, już któryś raz proszę w imieniu Vteca i swoim, abyscie skopiowali swoje posty ze starego foru Vteca i przeniesli je na nowe.
Proszę Was bardzo. Każdemu zainteresowanemu zajmie to chwilke, a jedna osoba straci cały dzień.
A tu jeszcze tyle roboty.

Pozdrawiam serdecznie.

nasza stronka http://www.wedlinydomowe.pl/ serdecznie zapraszamy
[25.02] 13:58 Maxell
Nawiązując do wypowiedzi, już któryś raz proszę w imieniu Vteca i swoim, abyscie skopiowali swoje posty ze starego foru Vteca i przeniesli je na nowe.
Proszę Was bardzo. Każdemu zainteresowanemu zajmie to chwilke, a jedna osoba straci cały dzień.
A tu jeszcze tyle roboty.

Pozdrawiam serdecznie.

nasza stronka http://www.wedlinydomowe.pl/ serdecznie zapraszamy
[25.02] 14:03 Agnieshka


Szefie już bieżemy się do pracy. Pozdrawiam


[25.02] 14:04 Agnieshka


Szefie już bierzemy się do pracy. Pozdrawiam


[25.02] 16:14 Lachu
Szunajku!!

nie śpi tyko musiał pracować
( w tym najpaskudniejszym sensie)
bo na tych co nie lubiom wendzonek
- chociz szanuję Ich wolę.
Dobra pozdrawiam Wszystkich na tym Forum
z robotą sie przenosze na Naszą Stronkę a z jajcami do tematu
Agni.

SzunaJku!
przynudzam jak zwykle ale:

Dziewczyna jest nie ze Śląska tyko ze Zagłębia
to raz ( a różnica to jak Pruszków i Wołomin)
ja mieszkam ze 2 km od Zagłębia ale to już Małopolska
urodziłem sie tam gdzie Ty mieszkasz i do dzisiaj nie wiem dlaczego
qrde Nas nikt qrde qrde nie lubi?
Dobra no tosie przelogowuje PA



pzdr
[25.02] 19:10 andzio
Mikuszek ja z tobą na inną planetę.

Pomalutku zaczynamy finalizować sprawy finansowe, zainteresowani zostaną powiadomieni mailami o szczegółach.
ansiand@wp.pl
[25.02] 19:13 Lachu
SzunJku

Łajzo jedna - z tych regionów co Nas qrde nielubiom
w telewizjii o tym nawet mówili a w Białce to dopiero było !!!
dobrze że je Agni i wali nowy temat

Też walisz tak jak wszystkie tera piwo i łoglondasz tego Naszego
ptasiozeppelina
(qrde wiater mu na chwile ustał
ale robi!!!!!
chocia pewnie też go już nie lubiom!

pzdr
[25.02] 19:19 Jurek_krak
Witam wszystkich których nie wymiotlo. Leszku57 dzieki za fotki maszynki do napelniania, jestem pod wrazeniem. Juz mysle nad podobna. Niezly ten twój slusarz. Pozdrawiam

[25.02] 19:20 Jurek_krak
I zapomnialbym! Serdeczne dzieki za rade Prababciu Aniu.

[25.02] 19:29 Lachu
Papcio!!

sarnina konserwowana w tłuszczu?

nie mogę się oprzeć ale jak
pisałem robotę przenosimy powoli
na stronę
ale jeszcze jakie przepisy trza generować
ja też darz (chociaż rzadko - qrde wytłukli wszystko0

pzdr
[25.02] 19:30 Lachu
Papcio!!

sarnina konserwowana w tłuszczu?

nie mogę się oprzeć ale jak
pisałem robotę przenosimy powoli
na stronę
ale jeszcze jakie przepisy trza generować
ja też darz (chociaż rzadko - qrde wytłukli wszystko0

pzdr
[25.02] 19:35 Lachu
Sorry ale Tu juz nawet klkinięcia sie powielają uuuuuuuuu!

pzdr
[25.02] 22:06 Agnieshka


Jeszcze raz zapraszam wszystkich jajcarzy z tego tematu do przejścia na założony świeżo temat Nocne rozmowy Polaków na tym forum tam możemy się wygłuipac do woli nie denerwując szacownego gremium.


[26.02] 06:13 Seminole
666 - zgadza sie. Mam chyba wszystkie amerykanskie ksiazki o wedlinach i trzeba przyznac, ze Rytek jest najmadrzejszy. Jego receptury np. na Polska Kielbase Wedzona czy Kabanosy zawieraja identyczne skladniki jak przepisy Wodza Maxella. Inne ksiazki to tak leja wode, ze az przykro czytac. Poza tym Rytek robi z czytelnika masarza - amatora w blyskawicznym czasie.

« poprzednie wypowiedzi | następne wypowiedzi » 

» Odpowiedz na ten temat



© 1999-2006 o2.pl Sp. z o.o. (dawniej MediaOne Sp. z o.o.) Wszelkie prawa zastrzeżone.
O firmie - Reklama w o2.pl i Tlen.pl - Pomoc