Wszystkie kategorie
Wyświetlono wszystkie wydarzenia zapisane w bazie.
Możesz ograniczyć liczbę wyświetlanych zdarzeń wybierając jedną z kategorii lub korzystając z funkcji wyszukiwania.
Wyświetl  Szukaj: Kategoria:
PLN 490.00 23 lutego 2018
Kurs podstawowy - Technologia i przetwórstwo mięsa w warunkach domowych
Kurs podstawowy z zakresu podstaw technologii przetwórstwa mięsa dla początkujących
Data zamknięcia rezerwacji: 18 lutego 2018
Kategoria: Szkolenie podstawowe - Zarezerwowane miejsca: 7 - Liczba dostępnych miejsc: 19 - Trafienia: 160
26




0
PLN 490.00 02 marca 2018
Kurs podstawowy II stopnia - Technologia i przetwórstwo mięsa w warunkach domowych
Kurs podstawowy II stopnia z zakresu technologii przetwórstwa mięsa kierowany głównie do absolwentów kursów podstawowych o profilu podstaw technologii i przetwórstwa mięsa
Data zamknięcia rezerwacji: 25 lutego 2018
Kategoria: Szkolenie podstawowe - Zarezerwowane miejsca: 3 - Liczba dostępnych miejsc: 23 - Trafienia: 82
26




0
Nie przekroczono liczby miejsc Rezerwacja na liście oczekujących Rezerwacja niemożliwa
 

Copyright © 2018. Szkoła Domowego Masarstwa.