Wszystkie kategorie
Wyświetlono wszystkie wydarzenia zapisane w bazie.
Możesz ograniczyć liczbę wyświetlanych zdarzeń wybierając jedną z kategorii lub korzystając z funkcji wyszukiwania.
Wyświetl  Szukaj: Kategoria:
PLN 490.00 16 listopada 2018
Kurs podstawowy II stopnia - Technologia i przetwórstwo mięsa w warunkach domowych
Kurs podstawowy II stopnia z zakresu technologii przetwórstwa mięsa kierowany głównie do absolwentów kursów podstawowych o profilu podstaw technologii i przetwórstwa mięsa
Data zamknięcia rezerwacji: 12 listopada 2018
Kategoria: Szkolenie podstawowe - Zarezerwowane miejsca: 16 - Liczba dostępnych miejsc: 10 - Trafienia: 279
26




0
PLN 490.00 23 listopada 2018
Kurs podstawowy - Technologia i przetwórstwo mięsa w warunkach domowych
Kurs podstawowy z zakresu podstaw technologii przetwórstwa mięsa dla początkujących
Data zamknięcia rezerwacji: 22 listopada 2018
Kategoria: Szkolenie podstawowe - Zarezerwowane miejsca: 5 - Liczba dostępnych miejsc: 21 - Trafienia: 213
26




0
Nie przekroczono liczby miejsc Rezerwacja na liście oczekujących Rezerwacja niemożliwa
 

Copyright © 2018. Szkoła Domowego Masarstwa.